top of page

Rólam

Röviden pár személyes pont: 1975-ben születtem Budapesten, külföldön nőttem fel, angol és német nyelven is beszélek. Pácienseket ezen nyelvterületekről is szeretettel fogadok.

Hobbim a kertészkedés, az olvasás és az akvarell festés. Utóbbi kiemelten, mert művészettörténet és szociológia szakos voltam. Szeretem a csokit és a különleges gyümölcsöket.

Miért tanultam lifestyle medicine-t és rehabilitációs pszichológiát? A rehabilitációs pszichológia személyes és egyedi. Szeretek segíteni, jól oktatok - a biofeedback vizsgálatok kiértékelése illetve a kezelések túlnyomó része beszélgetés, magyarázás, a gyakorlatok elsajátításához szükséges információk átadása.  A tanulmányaimról itt olvashatsz bővebben.

A neurofeedback és biofeedback HRV, EMG kezelések mellett, szakterületemnek választottam a rehabilitációs pszichológiát. A Lifestyle Medicine-en (életmód medicina) belül, segítő beszélgetések keretén belül is fogadok pácienseket.

 

Hiszek a fejlesztésekben, fontosnak tartom a kutatásokat és a megszerzett tudás átadását. Munkám során arra törekszem, hogy a pácienseket motiváljam, hiszen csak a változtatni akarás után kezdődhet a rehabilitáció.

Chauvin N. Nerella Ergoterapeuta Pszichológus Budapest neurofeedback biofeedback

"A rehabilitáció sarokköve
a kommunikáció.”

Chauvin N. Nerella

Mi az a rehabilitációs pszichológia és a segítő beszélgetés? Röviden, a meglévő képességek, készségek erősítése.

 

A rehabilitációs folyamatban ketten veszünk részt. Páciens hozza a problémáját, az én részem pedig, hogy a rehabilitációs pszichológia módszerével egy objektív nézőpontból lássak rá helyzetére. A segítő beszélgetés nem tanácsadás és nem egy baráti beszélgetés!  A beszélgetések során indirekt módon kísérem a pácienst a nehézségei megoldásában és feldolgozásában. 

A rehabilitációs pszichológián belül a segítő beszélgetések különlegessége, hogy nem csak páciens központú, hanem egy biztonságos, elfogadó és szupportív környezetben történik. Bátran vállalhatod a valódi érzéseidet, a gondolataidat és nyugodtan megoszthatod a félelmeidet. Nem kell attól tartanod, hogy rossz szemmel néznek Rád, mert valamit másképp gondolsz vagy érzel, mint ahogyan azt elvárják Tőled. Munkakapcsolatunkat az együttérzés, a megértés, az elfogadás és a teljes körű titoktartás jellemzi. Minden ami elhangzik, kettőnk között marad és nincsenek következmények.

Ha egy olyan személyre van szükséged, aki nem csak meghallgat, hanem objektíven teljesen elfogulatlanul, bírálkodás és előítéletek nélkül figyel Rád és szakszerű segítséget tud nyújtani, akkor lépj velem kapcsolatba. Kérjél időpontot a KAPCSOLAT felületen, segítek!

Az életmód orvosláson (Lifestyle Medicine) belül a segítő beszélgetések ára 14.900,- HUF/alkalom. Egy alkalom időtartama 50 perc.

Az első két alkalom mindig személyes találkozás a praxisomban - teljes cím a kapcsolat menüpontban található -, a későbbi beszélgetéseket online felületen is igényelhető.

A teljes árlista itt megtekinthető.

Amennyiben kérdésed van, keress bizalommal!

Chauvin N. Nerella

Chauvin Nerella terapeuta neurofeedback biofeedback

Kapcsolat

Sikeres üzenet küldés!

bottom of page